Projekter

Vores projekter

Hos Byggefirmaet Laudal og Hansen ApS kan vi løfte en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, og med god kommunikation kan vi bedst nå i mål med en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Absalonsgade

På en smal og aflang byggegrund midt i Silkeborg opfører Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS porebetonentreprisen i en spændende villa med på to etager. Vi monterer porebeton i bagmure til rejsehøjde, skillerum og gavle.

Hasselager

Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS er underentreprenør på et stort projekt i Hasselager. Her skal i alt bygges 73 boliger. Vi monterer bagvægge og skillevægge i porebeton i både stue- og 1. etage. Til de stabiliserende vægge anvendes kalksandsten.

Poppelbakken

På en byggegrund med smuk udsigt til naturen opfører Byggefirmaet Laudal&Hansen ApS porebetonentreprisen i et arkitektonisk enfamilieshus. Huset ligger i Tjørring ved Herning og består af stue og 1. sal. Vi monterer skillevægge og bagmur i porebeton.

Recharge City

Byggefirmaet Laudal&Hansen ApS er en del af løsningen bag Recharge City sammen med totalentreprenør Dansk Halentreprise A/S. Vi har opsat i alt 2.262 m2 porebeton fordelt på kældrene i restauranten, hotellet, Circle K samt kælder og stueetage i Carl’s Jr.