Hvad kan vi?

Hvad kan vi?

Byggefirmaet Laudal & Hansen ApS har mere end 35 års erfaring indenfor byggeri med porebeton. Vi varetager opgaver for både erhvervskunder og private.

Mulighederne er mange – lige fra massivt byggeri til opførelse af skillevægge, bagmure og brandadskillelse. Porebeton kan også anvendes til rumadskillelse i eksisterende byggeri, idet porebeton i sig selv har en isolerende effekt.

Pålidelighed er afgørende for os. Vi garanterer for kvaliteten af dit byggeri og leverer altid et resultat som vi 100% kan stå inde for. Vi leverer til tiden og sørger for, at du trygt kan overlade dit næste projekt til os.  Vores mål er at levere et fejlfrit produkt og en service der sikrer dig fuld tilfredshed. Vores mange års erfaring gør, at vi har faglige kompetencer, som sikrer både høj kvalitet og effektivitet.

Vi er medlem af Dansk Håndværk, som garanterer at vores medarbejdere er omfattet af en overenskomst.

Kvalitetssikring er et nøgleord for os. Vi foretager løbende egenkontrol under byggeprocessen og dette sikrer, at vi har fokus på kvaliteten i vores arbejde. Vi lever op til de lovpligtige krav og sørger for den rigtige dokumentation under hele forløbet.

For Byggefirmaet Laudal & Hansen er bæredygtigt byggeri en naturlig del af vores arbejde Vi optimerer på alle dele af bygningsprocessen for at reducere spild og mængden af affald. Vi bygger med materialer som har lang levetid og arbejder på at minimere miljøaftrykket.

Fjordmarken

Lidt uden for Middelfart bygges der huse på livet løs. En hel ny bydel er ved at tage form og med op mod 150 byggegrunde er der plads til mange nye beboere. I dette skønne område med udsigt til Lillebælt er Byggefirmaet Laudal&Hansen ApS underentreprenør på et parcelhus. Vi monterer porebeton på 100mm i bagvægge og skillevægge.